joi, 22 ianuarie 2015

Terapia Bowen stimuleaza autovindecarea

Daca faci parte dintre cei care iau de ani de zile medicamente si, totusi, se confrunta mai mult cu efecte adverse decat cu ameliorari, insemna ca randurile urmatoare iti sunt adresate si tie! Poti lua, in continuare, toate medicamentele prescrise de medic, cu atat mai mult cu cat ele te ajuta sa suporti simptomele mai usor. Insa, daca doresti sa actionezi asupra radacinilor bolii, va trebui sa faci un pas inainte. Stii deja ca, oricate medicamente ai consuma, atata vreme cat cauzele dezechilibrelor persista, afectiunile nu te vor parasi, impiedicandu-te sa te bucuri de viata!

 
Redescoperirea medicului interior

Terapia Bowen ar putea fi solutia problemelor tale! Creatorul sau a pornit de la observatia ca organismul dispune de capacitatea rezolvarii oricarei afectiuni si ca acest proces se declanseaza intr-o stare de relaxare totala. Ne-am nascut pentru a fi sanatosi si pentru a ne bucura de viata in fiecare moment, dar, pe parcurs, a intervenit un element care a deturnat organismul de la functionarea sa fireasca.
Se poate spune ca afectiunile cele mai intalnite in lumea moderna, adica bolile de inima, cancerul, diabetul si chiar bolile autoimune (scleroza in placi, lupusul, miastenia gravis), sunt tulburari dobandite si nu ereditare. Ereditare sunt doar predispozitiile. Asa cum, sub influenta unor obiceiuri nesanatoase, am permis bolii sa se instaleze, tot astfel, vom putea, cel putin in parte, sa reversam procesele patologice si degenerative.
Unul din mijloacele utilizabile este tehnica Bowen. Prin mijlocirea procedurilor sale, se transmit mesajele corecte pentru ca organismul nostru sa se reprogrameze, sa se intoarca la matricea originala, adica la starea de sanatate initiala. Printre oamenii de stiinta, sunt tot mai multi adepti ai teoriei conform careia am fost dotati, de catre Creatorul nostru, cu toate instrumentele necesare supravietuirii, avand, din conceptie, tot ce ne trebuie pentru pastrarea starii de sanatate. Cu Bowtech nu se cauta rezolvari prin invadarea corpului cu substante artificiale sau prin metode care fac mai mult rau decat bine. Dimpotriva, se transmite organismului un semnal de initiere a masurilor necesare vindecarii. Sunt respectate ritmurile proprii ale corpului, oferindu-i timp si respectandu-i limitele. Acesta isi va regasi starea de functionare echilibrata, se vor reface mecanismele de autoaparare si isi va alege calea optima de atingere a celei mai bune stari de sanatate posibila, in conditiile date.

Oare la mine va functiona? Ce afectiuni trateaza terapia Bowen?

Absolut toti oamenii au capacitatea de autovindecare. Dumnezeu ne inzestreaza cu ea. Asa se face ca terapia Bowen nu are limite in ceea ce priveste varsta celor care primesc aceasta terapie. De la nou-nascuti si pana la varstnici, de la sportivi si pana la persoane cu dizabilitati, toti vor putea fi tratati cu ajutorul Bowtech, la fel de bine.
Bowtech este foarte eficienta atat in tratarea problemelor sistemelor nervos, muscular si osos, cat si in tratarea afectiunilor interne: bolile osteo-articulare cronice, luxatiile a gleznei, migrenele, afectiunile provocate de stres, oscilatiile de tensiune, simptomele astmatice, bronsitele, durerile de spate, imobilitatea gatului, leziunile sportivilor, atacurile vasculare cerebrale, problemele alergice, bolile renale, oboseala cronica sau enurezisul. Unele dintre bolile in care s-a demonstrat o ameliorare dupa terapia Bowen sunt: scleroza multipla, paralizia cerebrala, paralizia faciala periferica, distrofia musculara, mialgia fibrinoasa si boala Parkinson. De asemenea, rezultate remercabile s-au obtinut si in tulburari precum: circulatia deficitara, osteoporoza, maladia Lobstein, ulcerul, esofagita de reflux, insomnia, fractura cu tasare de corp vertebral, amigdalita cronica, calculii renali, entorsele, protuziile discale, hepatita C, hernia de disc, spondilita, cifo-scolioza, glomerulonefrita cronica, coxartroza bilaterala, chistul ovarian, litiaza biliara, hernia hiatala, gastrita, constipatia, problemele de memorie, micozele, sinuzita, faringita cronica, colita gastro-intestinala, ametelile, epilepsia, anxietatea, depresia, atacurile de panica sau fobiile.

Cum actioneaza Bowtech? La ce sa te astepti?

In organism exista un mecanism complex de autoreglare, care identifica prompt tot ce nu functioneaza optim si dirijeaza, clipa de clipa, fara interventia noastra constienta, toate reactiile necesare mentinerii vietii. Acesta este, de fapt, medicul tau interior care va prelua comanda in momentul in care ti se vor aplica miscarile specifice terapiei Bowen.
O sedinta de terapie Bowen dureaza maxim 60 de minute, vreme in care terapeutul efectueaza anumite secvente de miscari delicate, in puncte bine stabilite. Intre aceste secvente terapeutice se fac pauze, extrem de importante si necesare, dand timp organismului sa prelucreze mesajele primite prin intermediul neurotransmitatorilor. In general, pauza dintre sedinte este de o saptamana, timp in care corpul tau isi va continua procesul de reechilibrare si vindecare inceput la prima sedinta de terapie. In cazul in care simti ca organismul iti este dezechilibrat ori te confrunti cu simptome atipice, ce nu pot fi ameliorate desi ai suportat tot felul de tratamente, incearca, acum, si o metoda noninvaziva, care, insa, da rezultate. Aceasta este terapia Bowen!


http://www.revista-tratamente-naturiste.ro/totar.php?totart&cat=Terapii%20alternative&scat=Terapia%20Bowen&na=Terapia%20Bowen%20stimuleaza%20autovindecarea